Over ons

BIG Bicycles de fietsfabriek uit Deventer. Met ons enthousiaste en sportieve team, ontwikkelen, ontwerpen, testen en verkopen we fietsen. Altijd servicegericht naar onze klanten zodat wij u het beste product kunnen leveren: een comfortabele kwaliteitsfiets.
E-bikes, stads- trekking-, kinder- en ‘oma’-fietsen. BIG Bicycles levert ze allemaal, in kleine en grote oplagen. De fiets, een oer Hollands product, waar wij trots op zijn!


BIG Bicycles levert fietsen voor elke portemonnee. Of het nu een e-bike, stad- of schoolfiets is. We blijven innoveren om u steeds het beste product te kunnen leveren binnen zeer korte tijd. En we gunnen onze dealers/leveranciers ook een goede boterham. Een goede marge op de verkoop van onze fietsen. Met de fiets service (FSN) door heel Nederland, bent u altijd in staat reparaties uit te (laten) voeren. Veiligheid staat voorop voor uw en onze klanten.


Word fan van BIG Bicycles!
BIG Bicycles maakt graag met u een afspraak, of kom gerust langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Teugseweg 18d in Deventer, zodat we het aanbod met u kunnen bespreken.